huvudvärk

Mitt huvud är fullt, det bara snurrar massor med saker som jag måste försöka reda ut, men jag kommer ingenstans för jag vet egentligen inte riktigt vad det är jag vill.
Försöker komma fram till vad det är som jag vill göra med mitt liv , man blir ju inte yngre direkt och som det är just  nu så kämpar jag mig upp varje morgon med ont i magen och huvudet tungt som ett bowlingklot...
Jag slösar bort mitt liv på något som jag hatar och som dessutom får mig att må dåligt över allt annat runt mig också..
Måste komma bort, vill lära mig nya saker, träffa nya människor, utvecklas och va nöjd med livet...
är typ tusen mil därifrån just nu...=(
Och marion, det var helt ok i london, tyvärr inte så roligt som jag hade hoppats.
Visade sig att min pojkvänn är värdens absolut gnälligaste människa och gnällde och klagade på det mesta.
Skavsår, kartan, trängseln, avstånden mm mm. Dessutom är han inte så intresserad av att shoppa så jag fick inte gå runt så mycket utan att höra gnäll och suckar... SISTA gången jag åker på semester med honom helt klart!!
Var kul att gå museerna och akvariet och allt sånt, men det mesta hade ju jag redan sett, så jag ville ju åka dit mest för att just shoppa, men så blev det med det...=( 
Åker dit själv nästa gång !! Jag älskar iaf fortfarande London! 

tröök

Så nu har hela min semestervecka gått och det är dags att återvända till jobbet igen.. blääääääää
vill verkligen inte, hatar att gå upp varje morgon och åka dit...
Har vart såå skönt att koppla bort alla tankar på det där stället i en hel vecka....
En bra sak är iaf att det bröjar närma sig jul.. och det betyder att det blir mer och mer att göra den närmsta tiden..
vilket betyder att vi förhoppningsvis kommer att få göra vårt jobb ifred utan att få höra hur dåliga vi är och hur lite vi gör..

Längtar lite till julen också faktist... fast jag vet att jag kommer vara helt döööd när den väl är här, blir som vanligt att jobba och sova sig igenom de sista två veckorna av året... inte så skoj när man väl är där, då är man fett less på julen..hehe... tyvärr faktist.. för jag har alltid tyckt om julen... är iaf ledig på julaftonen i år eftersom den är på en måndag och det är ju min lediga dag och sen har vi ju stängt på juldagen..
Det enda tråkiga är att mina lediga dagar är precis dom dagarna som min älskling ska åka hem till sin familj.. så jag blir ensam här hemma...=/
Kommer bli jättekonstigt och tomt nu när man har vant sig vid att aldrig va ensam... men ska bli lite skönt också faktist på ett sätt.... ska lägga mig i soffan och jäsa framför sex and the city boxen och bara bry mig om mig själv..hihi...
man får glädja sig åt det lilla..=) 

London

Så nu bär det snart av... Jippiii
Fast det är lite läskigt väder.... blåser iof inte längre... men snö och minusgrader räcker för att jag ska bli lite skraj iaf......  jag är ju inte en sån van flygare..

Menmen.. det ska nog gå bra, längtar dit...=)

image162

fotkramp och småfulla(kåta) 50-talister

Så igår var vi alltså på sahara hotnights på Sigurdsgatan, var kul att äntligen få se dom, de har varit ett av mina
favoritband länge nu.
Man tyvärr så var scenen på sigurdsgatan typ 30 cm hög (verkade så iaf.)
så jag såg iiiiiingenting av tjejerna, märkte inte när dom kom in på scenen ens, undrade vart dom var när dom började sjunga för jag såg dom inte..  .

Jag hade högklackat på mig (för att jag skulle bli längre, så att jag skulle se något...hade jag tänkt...hmmm)
och så försökte jag stå på tå så mycket det bara gick, tills det värkte i av kramp i mina stackars fötter,
och när jag hade riktigt tur med alla huvuden som stod framför så kunde jag ibland skymta Maria Anderssons ansikte när hon sjöng, men det var typ allt... de andra tjejerna såg jag bara håret på ibland, och på trummisen inte ens det... =(... väldigt tråkigt tyckte jag, för det är en del av det roliga med att gå å se liveband, att stå och kolla på hur dom spelar å så...
 
Menmen... det var kul ändå att få höra dom.. och dessutom se alla medelålders tanter och par som stod och guppade loss till Alright Alright... =)  för det var väldigt spridda åldrar i publiken, väldigt kul tycker jag.
(förrutom det fulla , nykåta par i 55-årsåldern som stod precis framför oss och stuttsade runt som två vildar... och gnuggade sig mot varandra...burrrrrr)


Och ack så väääldigt smärtsamt att gå hem sen... ajajaja mina stackars fötterimage161
Så här skulle dom tydligen ha sett ut ,om jag hade kunnat se dom ....


(Hade tyvärr ingen kamera med mig så jag får sno en bild från VLT..... men det kan dom bjuda på)