äntligen

Har vart himla trött och slut de senaste dagarna, har grillat min hjärna i ett försök att skriva en vättig analys om stadshotellet....
Var sååå himla svårt att börja bara så där hux flux, utan några intruktioner och sånt... jag kan ju liksom inget om sånt så det känns verkligen amatörmässigt..
Menmen är klar med det nu äntligen, längtar till nästa uppgift, hoppas på att det blir nått lite mer lärorikt, med riktig fakta som man kan läsa och ta till sig..

Haft en skitdag på jobbet i dag förresten, fan va tanter kan va tjuriga alltså.. så jäkla otrevliga..
Dom kräver 100% service överallt i typ hela gigantiska butiken och tror att dom är de enda kunderna vi har att hjälpa typ.. får dom inte det så blir dom astjuriga.
I dag var dom extra otrevliga, det var typ ingenting som var rätt ..vi var helt slut allihop på slutet av dagen, inge roligt alls att få skäll, man blir faktist jättenere och ledsen..
Blääää, vi hoppas på en bättre dag i morgon... lite sol kanske så kan man hoppas att dom blir lite vänligare..
Börja aldrig jobba inom handels!!!!! Det värst man kan utsätta sig själv för..

Brojdis

I går fick jag göra en brudbukett på jobbet, jättekul att få göra det som jag ju är utbildad till och inte bara stå och vara trevlig mot tanter..
Hoppas att bruden blev nöjd med den, dom har inte hört av sig på hela dagen iaf... så det måste vara ett gott teckan.. hehe

image218

Sött i sängen

För ett par veckor sen hittade jag dessa söta örngott på internet när jag höll på och surfade runt lite, jag har för mig att dom fanns på Bluebox...  Blev helkär i dom så klart...=)
Men nu när jag var inne senast och tittade så fanns dom så klart inte kvar... jättesynd =(
Är glad att jag hann spara bilderna på dom iaf..

image216image215image214
image217

Me love books = sant

Just nu pågår en av mina årliga höjdpunkter nämligen BOKREAN!!!!
Tog mig en tur i går på åhlens och akademibokhandeln, måste verkligen hålla tillbaka mig själv bland alla godbitar, (vill ha vill ha....).. dels för att jag absolut inte har råd att lägga pengar på något så onödigt som böcker dels för att jag inte har någon bokhylla utan har alla mina fina böcker liggandes i garderoben och det är ju inte en värdig tillvaro för alla fina.
Hittade flera st som jag ska vänta lite med och kolla nästa helg om de finns kvar, kan ju inte köpa alla på en gång, då skulle jag inte få med mig alla hem ens...=)
Men några fick följa med mig hem redan i går... dom som jag bara inte kunde släppa taget om..hihi


*En bok med grekisk mat, har redan suttit och dreglat över den, allt ser så gott ut, haha
*Sy kläder, vill gärna bli lite bättre på att sy, har massa ideer men ingen kunskap,, =)
*Skakat! Drinkbok med över hundra goda, snygga coktails, otroligt fina bilder mycket därför jag köpte den.. =)
*Beatuy :The twentieth century, Underbar bok om skönhet genom 1900-talet, om skönhetsideal för varje årtionde och olika kulturer..massa fina bilder och vackra kvinnor.
*Terence conran: lite utrymme, mycket plats, och
*Tricia Guilds: Mönster, fick utöka min samling av inredningsböcker, båda två kostade bara strax över 100-lappen, så passade på att norpa båda två på en gång..
*Decade of beauty: the changing image of women, också den en helt underbar bok om det kvinliga modet under 1900-talet, massa massa fina bilder som man kan titta på hur länge som hellst...=)

image213

Får se om det hinner blir några fler innan rean är över..
Önskar bara att jag hade nångonstans att ställa upp dom så att dom syns, och så att jag kan bläddra i dom när jag vill utan att behöva gräva ut halva garderoben för att få fram dom....
Vill flytta.... suck


Dags att bli en pluggis

Nu är det söndag igen och jag har en skön kväll för mig själv framför mig, det är inte det att jag inte tycker om när Eas är hemma men jag behöver soffan och tvn för mig själv nån gång ibland och i kväll är det filmtittande och mumsande av blodapelsiner och naturgodis som gäller.... =)'
Sen ska jag självklart knåpa ihop min "redovisning" av min byggnad, och den jag har valt är Västerås Elite stadeshotell, det krävdes mycket grubblande och ett par byten innan jag bestämde mig helt för vilken jag ville analysera.
Jag tycker att Stadshotellet är en ganska ovanlig och vacker byggnad när man tittar lite närmare på den och inte bara skyndar förbi som man oftast gör, den ser liksom inte ut att passa där det står , och det känns lite som att den byter skepnad lite beroende på hur ljuset och omgivningen ändras..
Så nu har jag suttit och pluggat på lite om hotellet och det var faktist rätt intressant att läsa lite om dess historia.
Ska sätta i gång och skriva nu och göra en skiss över det också som ska lämnas in... huvva... jag som inte är så bra på att teckna... menmen det är väl något värt att öva på.
Önskar bara att jag hade mer tid.image212